WIE ZIJN WIJ

Afscheidshuis De Boog is een initiatief van William van Rijnsoever. Tijdens zijn werk als uitvaartbegeleider merkte hij dat er in en rondom de gemeente Houten behoefte is aan faciliteiten om in alle rust afscheid te kunnen nemen van overledenen.

Daarom begint hij samen met zijn dochters zijn eigen afscheidshuis, dat geheel los staat van zijn uitvaartonderneming. Maak kennis met de mensen van Afscheidshuis De Boog: William, Peggy en Mandy van Rijnsoever.

homepage-william

WILLIAM VAN RIJNSOEVER

‘Als ik ooit voor mezelf begin, dan is het in de uitvaartbranche’, zei ik sinds mijn ouders én mijn opa binnen 8 maanden na elkaar overleden. Want toen heb ik ervaren hoeveel impact het heeft als je een dierbare verliest. En hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen.

Ik werkte altijd in de technisch-commerciële branche, maar ik volgde een gedegen opleiding tot uitvaartbegeleider en in 2014 zette ik de grote stap. Sinds 2018 ben ik bezig met de realisatie van ons onafhankelijke Afscheidshuis De Boog, samen met mijn dochters Peggy en Mandy.

peggy-van-rijnsoever

PEGGY VAN RIJNSOEVER

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan de Hogeschool Utrecht ben ik gaan werken in de zorgsector. Daar werkte ik met lichamelijk en verstandelijk beperkte mensen. Ook heb ik jarenlang in de horeca gewerkt en als assistent supervisor bij servicebioscoop CineLounge in Houten.

Nu ben ik senior programma coördinator bij Nyenrode Business Universiteit. In die functie ben ik veel aan het plannen, organiseren en administreren. Maar de rode draad in al mijn werk is toch wel omgaan met mensen en gastvrijheid.

Kortom, allemaal ervaringen en vaardigheden die ik meebreng naar Afscheidshuis de Boog.

mandy-van-rijnsoever

MANDY VAN RIJNSOEVER

In 2013 rondde ik de opleiding Hoger Hotelonderwijs succesvol af aan de Saxion Hogeschool.

In totaal werk ik al ruim 15 jaar in de hospitality- en gastvrijheidsbranche. Nu ben ik projectmanager van zakelijke evenementen. Gasten ontzorgen, gastvrij zijn en organiseren, dat is wat ik het liefste doe.

Bij Afscheidshuis De Boog verzorg ik de marketing en communicatie. Denk aan onze uitingen op social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook aan reclame en PR.