ONZE RUIMTES

In Afscheidshuis De Boog kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Er zijn twee 24-uurs kamers, een rouw- en opbaarkamer, een speciale verzorgingskamer met koeling en een sfeervolle huiskamer.

SFEERVOLLE ‘HUISKAMER' (A)

Deze fraaie ruimte is door zijn huiselijke sfeer bij uitstek geschikt voor een condoleance, intieme plechtigheid of nazit. De ruimte is ingericht om elkaar te ontmoeten en is geschikt voor catering en presentaties met beeld en geluid.
ONZE HUISKAMER >

24-uurs kamers Schonauwen (B) en Heemstede (C)

U krijgt een eigen sleutel van de kamer, zodat u de overledene op ieder gewenst moment kunt bezoeken. 24/7, vanaf de dag van overlijden tot de dag van de uitvaart. Er is koffie en thee. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen in een huiselijke omgeving.

24-uurskamer Schonauwen is vernoemd naar rijksmonument Kasteel Schonauwen. Dit kasteel is in 1261 gesticht, werd gesloopt in 1812 en herbouwd in 1891. 24-uurskamer Heemstede is vernoemd naar Buitenplaats Kasteel Heemstede. Dit kasteel dateert van 1645 en is tegenwoordig een sterren-restaurant.

24-UURS KAMERS >

Rouw- en opbaarkamer Wickenburgh (D)

Deze ruimte kunt u op afgesproken tijden gebruiken als rouw- en opbaarkamer, bijvoorbeeld voor de condoleance of het rouwbezoek.

Deze kamer is vernoemd naar het zogenaamde mottekasteel Wickenburgh, dat dateert van vóór 1300. Tegenwoordig doet dit landhuis dienst als vergader-, trouw- en feestlocatie.

ROUW- EN OPBAARKAMER WICKENBURGH >

Speciale verzorgingsruimte (F)

Extra ruimte met centrale koeling. In de koelcel met RVS rollenbanen is plaats voor maximaal 3 uitvaartkisten.

De verzorgingskamer is geschikt voor het verzorgen van de overledene, direct of kort na het overlijden.